Πρέπει να χρησιμοποιήσω προστατευτικό οθόνης;
Ναι! Τα καταστήματα αξεσουάρ τηλεφώνου προσφέρουν προστατευτικά τα οποία προσκολλώνται απευθείας στην επιφάνεια της οθόνης αφής του τηλεφώνου. Οι ειδικοί συνιστούν να επενδύσετε σε προστατευτικά γυαλιού από σκληρυμένο γυαλί (tempered glass), τα οποία αποτρέπουν τις γρατζουνιές πιο αποτελεσματικά από τα πλαστικά προστατευτικά οθόνης.

Το Madhawk.gr συνιστά στους πελάτες του να αναζητούν προστατευτικά οθόνης με βαθμολογία σκληρότητας 9H ή άθραυστες μεμβράνες. Έχουν το ιδανικό πάχος και εξακολουθείτε να έχετε υψηλή ευκρίνεια στην οθόνη.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το επίπεδο άμυνας των προστατευτικών οθόνης μπορεί να είναι μεγάλο, όμως δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει στο 100%. Ενώ τα αυτοκόλλητα προστατευτικά οθόνης προστατεύουν αποτελεσματικά από την άμεση δύναμη στην οθόνη αφής, δεν αντέχουν τόσο καλά όταν το τηλέφωνο προσκρούει από τις πλευρές ή τις γωνίες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός θήκης και προστατευτικού οθόνης από σκληρυμένο γυαλί ώστε να καταφέρουμε τη μέγιστη προστασία.

Το προστατευτικό οθόνης για ένα smartphone είναι ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο σημαντικά αξεσουάρ που πρέπει να έχετε για να προστατεύετε τη συσκευή σας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι, με το καθένα να έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Πριν τοποθετήσετε ένα προστατευτικό οθόνης στο τηλέφωνό σας, λάβετε υπόψη τους δημοφιλείς τύπους και υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα:

Μadhawk Fact: Γνωρίζατε ότι το προστατευτικό οθόνης εφευρέθηκε το 1968 από τον Herbert Schiegel. Σχεδίασε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πρώτο του είδους, που χρησιμοποιήθηκε στις οθόνες των τηλεοράσεων.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι προστατευτικών οθόνης:

Σκληρυμένο γυαλί - Προσφέρει προστασία από κρούσεις καθώς και γρατζουνιές
Πλαστικό PET - Καλύπτει γενικά τη βασική προστασία από γρατζουνιές
Πλαστικό TPU - Προστασία από γρατσουνιές μόνο (Εργοστασιακή προστασία)
Πολυ-επίπεδο προστατευτικό οθόνης (Άθραυστη μεμβράνη σιλικόνης) - Πολύ ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει σημαντικές ποσότητες κραδασμών. Προστατεύουν την οθόνη από σκόνη και επιδερμικές γρατζουνιές.

Αντιθαμβωτικό προστατευτικό οθόνης- Ιδανικό για άτομα που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους σε εξωτερικούς χώρους και πρέπει να αποκλείσουν τη λάμψη από τις ακτίνες UV. Αυτοί οι τύποι προστατευτικών οθόνης αποτρέπουν επίσης την επίστρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά δεν παρέχουν αντοχή στις γρατζουνιές.

Προστατευτικό οθόνης Privacy- Αυτά τα προστατευτικά είναι κατάλληλα για όποιον θέλει να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα της οθόνης του, αποτρέποντας κάποιον τρίτο από το να μπορεί να δει την οθόνη του τηλεφώνου σας. Σε οποιαδήποτε άλλη γωνία, το τηλέφωνο θα φαίνεται μαύρο.

Προστατευτικό οθόνης Mirror- Μπορούν να μετατρέψουν το τηλέφωνό σας σε έναν καθρέφτη όταν αυτό δε χρησιμοποιείται. Ωστόσο, η δημοτικότητά τους μειώθηκε τώρα που τα περισσότερα τηλέφωνα διαθέτουν κάμερα μπροστά.

Μην ξεχνάτε!

Τα καλύμματα οθόνης τηλεφώνου έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν δαπανηρές ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Εάν δεν έχετε κάποιο, μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα Tempered Glass για το μοντέλο σας στο Madhawk.gr. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.